Vakantie Studio 'Windkracht Sien'

De Ruimte 
De studio wordt altijd voor aankomst van nieuwe gasten zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd!
Bij aankomst is de deur van de studio van het slot, de sleutel vindt u binnen op tafel.
De studio is geschikt voor 2 volwassen personen.
Ook 1 hond is welkom (eventueel meerdere kleine honden alleen in overleg!)


Het betreft een studio van 34 m2 en deur/doorgangen van 95 cm breed. CV aanwezig en geheel geïsoleerd. De keuken heeft een hoekopstelling, met vier inductie kookpunten, afwasmachine en ijskast met klein vriesvak. Senseo koffiemachine, waterkoker, combi magnetron en alle andere benodigdheden aanwezig.
In dezelfde ruimte een kleine eettafel, drie stoelen en een comfortabele bank. TV (KPN)/Wifi. En apart de badkamer met douche, wasbak en toilet. De slaapkamer met twee x 1 persoon bed van 90 x 200 cm.
Prijs per nacht voor de studio is inclusief: lakenpakket, handdoeken, toeristenbelasting en hond.

Er wordt € 35 Schoonmaak kosten in rekening gebracht.

Een Borg van € 100 wordt in rekening gebracht en na het verblijf weer retour geboekt (binnen 5 werkdagen na vertrek, mits er geen schade claim aan de orde is)​.

Zie Pagina Beschikbaarheid en Prijzen! En Pagina Algemene Voorwaarden!

Toegang voor gasten

De studio (met eigen opgang) bevindt zich direct naast ons woonhuis, waarbij ik met de inrichting van de voorplaats van de studio zoveel mogelijk aandacht heb gegeven aan uw privacy. Er is voor u een eigen parkeerplaats en een voorplaats met een schuurtje waarin ruimte voor het opbergen van strandspullen. Voor u staan strandstoeltjes, parasol en koelbox klaar. De voorplaats is sfeervol en vrolijk aangekleed met (bloeiende) planten in potten en bakken. Er staat een tafel, vier stoelen, een bank en een parasol.

Interactie met gasten
Op de dag van aankomst kom ik u natuurlijk nog even begroeten. Op de dag van uw vertrek kom ik 10.00 uur naar de studio i.v.m. poetswerkzaamheden. Als u vragen heeft kunt u mij natuurlijk altijd bellen en zal ik u z.s.m. te woord staan.

De buurt
Callantsoog! Een van de oudste en mooiste badplaatsen van het Nederland met een oergezellig centrum. Hier zijn veel winkeltjes, terrassen en restaurants. Supermarkt zeven dagen per week open van 08.00 tot 22.00 uur! 's Zomers braderieën. De meeste winkels zijn het hele jaar door op zondag geopend, zodat er het hele jaar door een gezellige sfeer is.

Hoge duinen scheiden het dorp van het heerlijke strand. Al sinds jaar en dag wappert op het strand de Blauwe Vlag, een erkenning van de Europese Unie voor schoon en veilig strand. Twee strandpaviljoens zijn het gehele jaar door geopend, zodat je ook buiten de zomer na een frisse strandwandeling je kunt opwarmen met een kop dampende chocolademelk. Van april tot en met oktober zijn er totaal zes strandpaviljoens geopend. In de strandpaviljoens zijn er regelmatig live-optredens. Wat is er nou leuker dan te genieten van muziek en lekker eten op het strand?

Honden mogen heel het jaar op het strand van Callantsoog! Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden de hele dag los op het strand. Na 1 april mogen honden alleen los tussen 19.00 en 09.00 uur, de andere uren aan de lijn.

Ook voor de naturisten is er ruimte, iets ten zuiden van de strandopgang Kiefteglop (tussen paal 14,50 en 16,80) ligt het eerste officiële naaktstrand van Nederland.

In het centrum is de museumboerderij Tante Jaantje te vinden. Te bezoeken in de maanden juni t/m september.

Iets ten zuiden in de duinen is het unieke natuurreservaat Zwanenwater te vinden. De flora en fauna zijn van onschatbare waarde en uniek in Nederland. Zeer zeldzame planten zijn hier te vinden. Twee duin-meren zijn een voedingsbron voor de vele vogels die hier een broedplaats vinden.

Het dorp is niet alleen leuk om te bezoeken in de zomer maar zeker ook een aanrader voor de herfstvakantie of in de winter. In het voorjaar staat Callantsoog en omgeving in bloei. Je zult dan versteld staan van de mooie bloemenvelden.

Andere gezellige kustplaatsen,zoals Groote Keeten, Bergen, Schoorl, Sint Maarten en Egmond, zijn dichtbij. Een bezoekje aan de typische oud Hollandse steden, zoals Schagen, Alkmaar en Hoorn, loont zich beslist. U vindt daar m
ooie musea, exposities, evenementen, speeltuinen, bioscoop, stoomtrein, markten, boottochten enz. Verder bent u binnen een uur in Amsterdam per trein of per auto. En wat te denken van Den Helder, onze marine stad!

Openbaar Vervoer
In het hoogseizoen rijdt er ieder uur de 'kustbus lijn 851' langs de kust van Den Helder naar Petten en vv. 
Iedereen kan gebruik maken van de bus, ook minder-validen met een rollator, rolstoel of met een hulphond.

Het hele jaar rijdt er ieder uur een lijndienst tussen Den Helder- Callantsoog- Schagen en vv. 
Den Helder en Schagen beschikken over een treinstation.

 


Share our website