Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Vakantie Studio 'Windkracht Sien' Wij hebben de inhoud van onze website met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij dragen echter geen aansprakelijkheid voor eventuele veranderingen. De in de boekingsbevestiging genoemde details zijn bindend. De verhuurder heeft ten alle tijden het recht om de gasten naar een geldige legitimatie te vragen, een boekingsaanvraag te weigeren of aanvullende huurvoorwaarden te stellen. Mondelinge toezeggingen en/of afspraken van de verhuurder zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn bevestigd.
Aantal personen
Het aantal personen dat het object bewoond mag niet overschreden worden met meer personen als afgesproken. 2. De studio is alleen geschikt voor volwassenen. 3. Indien de studio door meer personen wordt bewoond dan vastgelegd in het contract, leidt dit tot onmiddellijke ontbinding van het contract zonder recht op vergoeding.
Aankomst- en vertrektijden De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur. 2. Vertrek is uiterlijk 10.00 uur. 3. De huurder dient zich strikt aan deze tijden te houden, tenzij vooraf anders is overeengekomen en vastgelegd. 4. Bij latere aankomst of eerder vertrek heeft de huurder geen recht op teruggaaf van de huursom. 
Betaling
De betalingstermijnen staan op uw huurcontract. De eerste termijn betaald binnen u 2 weken na ontvangst van het contract en 4 weken voor aankomst het restbedrag. Bij boekingen binnen 4 weken van aankomst dient de gehele betaling te worden voldaan. Bij het na 1e herinnering niet nakomen van de betalingsverplichting komt de reservering te vervallen zonder verplichting tot terugbetaling van de reeds betaald aanbetaling. De verhuurder houdt zich het recht voor om een borgsom te vragen, die dan vooraf betaald dient te worden. De borg wordt bij vertrek, na controle, op uw rekening terug gestort (binnen vijf dagen).
Schoonmaak
De eindschoonmaak is verplicht en niet bij de huurprijs inbegrepen.
Huisdieren
1. Huisdieren zijn niet toegestaan in de bedden. 2. Ter bescherming van de bank verzoeken wij u deze met afdekkleden te bedekken 3. Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden indien er toch veel haren worden gevonden en er extra schoongemaakt dient te worden.
Huisregels
1. Er mag binnen in de studio niet gerookt worden. 2. Studio is niet geschikt om feesten te organiseren. 3. De huurder dient de aanwezige huishoudelijke apparatuur als, afwasmachine, koelkast en combimagnetron schoon en leeg op te leveren. tevens de afvalbakken in de studio te ledigen en de woning bezemschoon te verlaten.

Aansprakelijkheid
1. De huurder blijft wettelijk aansprakelijk voor schade die hij berokkend heeft, ook indien deze schade na afloop van het verblijf wordt vastgesteld. Deze schade moet volledig worden vergoed. 2. De huurder is verplicht de schade onmiddellijk te melden aan eigenaar. 3. De verhuurder draagt geen verantwoordelijkheid voor diefstal, schade aan persoonlijke bezittingen en de gevolgen van ongevallen die huurders in of nabij de woning overkomen.
Annulering
De verhuurder gaat er van uit dat u een reis- en annuleringsverzekering afsluit, dan wel de eventuele risico’s van de annulering voor eigen rekening neemt. U kunt uw boeking uitsluitend schriftelijk annuleren. Indien u de vakantie annuleert, bent u de volgende bedragen verschuldigd:
* bij 91 dagen of meer voor aankomst boekingskosten € 25,00
* minder dan 91 dagen voor aankomst: 25% van het huurbedrag, plus € 25,00 boekingskosten
* vanaf 28 dagen tot 14 dagen voor aankomst: 90% van het huurbedrag,  plus € 25,00 boekingskosten
* minder dan 14 dagen voor aankomst of geen bericht: het totale huurbedrag
Annulering door de verhuurder
Indien wij door onvoorzienbare omstandigheden de boeking niet kunnen realiseren, dan betalen wij u de reeds betaalde huur terug. Aanspraken van de kant van de huurder worden in dit geval uitdrukkelijk uitgesloten. 


 
Share our website